Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom minden éjjel vele?

Miért álmodom minden éjjel vele?

Figyelt kérdés

Van egy férfi! Nem történt semmi köztünk, pedig nagyon szerettük volna, ha legalább szex lett volna l, de nem lehet! Minden éjjel vele álmodom és ez által sokkal jobban vágyom rá! Annyira valóságos hogy reggel mikor felébredem végem van.

Mit tegyek szerintetek ez ellen?

2022. nov. 5. 07:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
26%

Foglald le magad próbálj ne mindig rajta kattogni. Annyira rossz érzés todom.

En is voltam igy nem lehettünk egymásé pedig mind a ketten szerettük volna még mindig szoktam rá gondolni de probalom elfelejteni.

2022. nov. 5. 08:49
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hobbik, barátok, ismerkedés, aztán az idő majd segít...
2022. nov. 5. 10:12
 3/11 Tudi333 ***** válasza:
64%
Miért nem lehettek együtt?
2022. nov. 5. 10:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Én bármit teszek nem sikerül. Úgy érzem nem engedi az élet hogy lemondjak róla. Harcolnom kell úgyérzem de nem tudom mit mondjak neki! Nincs lehetőségünk személyesen talalkozni csak írni tudunk egymásnak! Hogy bizonyitsam be neki hogy ő kell?
2022. nov. 5. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Nem az élet üzen, hanem az agyad és a szíved. Épp ezért ne az elmebajosok kategóriájában keress erre megoldást, hanem a szerelmi ügyeknél.

Egyébként meg sehogy, felejtsd őt el. Ezt azért mondom, mert kb. biztos vagyok benne, hogy a férfi meglévő párkapcsolat miatt nem lehet a tiéd, amit szétzúzni gerinctelenség.

2022. nov. 5. 10:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Nincs senkije és nekem sem.
2022. nov. 5. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem lehettek együtt?
2022. nov. 5. 10:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Mert kb 2 hete ment szét a házasságom de már évek óta véget kellett volna vetnem mert a férjem bántalmazott. Hivatalosan még papíron ferjnél vagyok. És én nem szeretném ha bárki azt mondaná vagy kitalalná hogy miatta váltam. Félek mert rendes srác nem szeretném ha ebből baja lenne
2022. nov. 5. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát tudod hiába varnatok addig míg elvalsz az emberek akkor is beszélni fognak, ezt nem fogod elkerulni.

Persze jobb tiszta lappal indulni, de ezért eldobni kár az egész kialakuloban lévő kapcsolatot, ismerkedjetek tovább.

Véleményem szerint semmiképp ne ugorj bele egy új kapcsolatba fejetlenul, mert ki kell heverni az előző esetet.

Ne hogy az legyen, hogy csak bufelejto ez az új pasi, vagy egyik sz@rbol a másikba csöppenj.

2022. nov. 5. 11:04
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es. Köszönöm! Én is úgyérzem azt hiszi hozzá akarok menekülni. Ettől pedig talán megilyedt. 10 évig voltam házas abból kb 8 borzalmas volt. Most telt be a pohár fiatal vagyok ahoz hogy magányos legyek. Úgy döntöttem ha lesz is valakim többé nem megyek férjhez és nem is költözöm össze senkivel. De mint montam nagyon fiatal vagyok nem lehetek egymagam. Tudom millió férfi van a világon, de valamiért nekem ő kell de nagyon. Akkor is ha nem lehet több csak szex
2022. nov. 5. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!