Miért álmodom minden éjjel vele?
Van egy férfi! Nem történt semmi köztünk, pedig nagyon szerettük volna, ha legalább szex lett volna l, de nem lehet! Minden éjjel vele álmodom és ez által sokkal jobban vágyom rá! Annyira valóságos hogy reggel mikor felébredem végem van.
Mit tegyek szerintetek ez ellen?
Foglald le magad próbálj ne mindig rajta kattogni. Annyira rossz érzés todom.
En is voltam igy nem lehettünk egymásé pedig mind a ketten szerettük volna még mindig szoktam rá gondolni de probalom elfelejteni.
Nem az élet üzen, hanem az agyad és a szíved. Épp ezért ne az elmebajosok kategóriájában keress erre megoldást, hanem a szerelmi ügyeknél.
Egyébként meg sehogy, felejtsd őt el. Ezt azért mondom, mert kb. biztos vagyok benne, hogy a férfi meglévő párkapcsolat miatt nem lehet a tiéd, amit szétzúzni gerinctelenség.
Hát tudod hiába varnatok addig míg elvalsz az emberek akkor is beszélni fognak, ezt nem fogod elkerulni.
Persze jobb tiszta lappal indulni, de ezért eldobni kár az egész kialakuloban lévő kapcsolatot, ismerkedjetek tovább.
Véleményem szerint semmiképp ne ugorj bele egy új kapcsolatba fejetlenul, mert ki kell heverni az előző esetet.
Ne hogy az legyen, hogy csak bufelejto ez az új pasi, vagy egyik sz@rbol a másikba csöppenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!