Tényleg közvetítik az álmok azt amire vágysz?
Figyelt kérdés
Mert olyat álmodtam amire tényleg vágyok és olyan valóságis volt.2022. nov. 1. 13:51
1/8 anonim válasza:
Akkor már többször elpusztította volna a világot valami különböző apokalipszis és rengeteg ember halt volna meg. Szóval nem hinném.
3/8 anonim válasza:
Néha igen, néha nem. Én álmodtam már olyat amit nagyon szerettem volna hogy valóságos legyen, de álmodtam baromságokat is, amiknek semmi értelmük. Nem tudom hogy ennek van-e valami rendes magyarázata, mindenesetre én azt mondom hogy az álmok kiszámíthatatlanok, hacsak nem gyakorlod a tudatos álmodást.
4/8 anonim válasza:
Visszatérő ámlaim: apró darabokra törik az összes fogam, zuhanó liftben vagyok, valaki elől menekülök, mert meg akar ölni - személy szerint egyikre sem vágyom, úgyhogy kétlem
5/8 anonim válasza:
Igen, szerintem a legmélyebb személyes gondolatokat hozza a felszínre. Nekem is volt olyan álmom aminél meglepődtem nem is gondoltam volna magamról hogy ilyen komoly vágyaim vannak.
7/8 anonim válasza:
Álmodban a tudatalattid összegyúrja a vágyaid, szorongásaid a napközbeni eseményekkel, filmekkel, beszélgetésekkel, bármivel.
8/8 anonim válasza:
Erre nehéz egyértelműen válaszolni, hiszen az álmoknak is több fajtája létezik. Szinte képtelenség ennyi információ alapján megmondani, mi mozgatja az álmodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!