Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert jön elő álmomban, miért...

Miert jön elő álmomban, miért érzek így?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz.

Szóval 16évesen megismertem egy fiút. 18volt. Nevelőapámmal dolgozott, így minden nap talalkoztunk. Beleszerettem, de neki volt barátnője. 18voltam, mikor szakítottak, utana felfigyelt rám. Vegül 2 év sóvárgás után összejöttünk.

Az első 3 év nagyon jó volt. Lényegében ő volt az első párom. Összeköltöztünk, családot terveztünk.

Majd nála bekattant valami, elkezdett inni, drogozni a semmiből. Pkntosabban egy új barát hatására. Onnantól minden megváltozott. Rengeteget veszekedtünk, volt hogy megütött. Megcsalt. Én voltam a világ legnagyobb barma, megbocsátottam mindent, mert bíztam hogy visszakapom, megváltozik.

Végül megerőszakolt.

Otthagytam, hazaköltöztem. Utána hónapokig hivogatott, irogatott. Hol, hogy megváltozik, menjek vissza. Hol pedig fenyegetett, hogy meg ne próbáljak új kapcsolatot senkivel, mert ha nem megyek vissza hozzá senkié nem lehetek. 1 hajszállal azelött hagyta abba, hogy bíróságra mentem volna.

Rá 1 évre megismertem valakit. Beleszerettem.

Azota eltelt 6 évlett 2 gyerekünk, saját közös eletünk, házasok vagyunk. Az exemre nem is gondoltam kb.

Lassan 1 hete minden éjjel az exemmel álmodok. Nagyon valóságos. Minden rendben, boldogság fog át álmomban. Reggel mikor felkelek, össze vagyok zavarodva. Férjemre ránézek és csak bűntudatot érzek és azt, hogy tudom e én őt úgy szeretni, ahogy kellene. Ez kihat a napjaimra.

Ez az 1 hét alatt rengeteget veszekedtünk. Nyilvan neki nem mondtam el, miért vagyok feszült, ingerült.

Egyszerűen nem tudom nem ezeket álmodni, és félek rámegy a házasságom, ha ez így marad.

2022. okt. 25. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert durván traumatizálódtál és ezt eltemetted a tudat alattidba, a tudattalanodba. Mindenhova ezt írják nem véletlenül De ezt pszichológussal tudnád feltárni és túllépni rajta. Valószínűleg nem dolgozta fel az agyad rendesen aztán most így próbálja. De emiatt ne érezze bűntudatot csak tényleg menj el szakemberhez szerintem.
2022. okt. 25. 11:19
 2/3 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust. nem tudtad feldolgozni a traumáidat és ezek így vetülnek ki. Tényleg fontos lenne szakembert keresned, mert valóban rámehet a házasságod.
2022. okt. 25. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert az exed gondol rad
2022. okt. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!