Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Brutális és furcsa álom, mit...

Brutális és furcsa álom, mit jelenthet? Félelmetes..

Figyelt kérdés

Volt egy vonat, és hogy a vonat tudjon haladni, ahhoz emberek áldozták fel az életüket, és fájdalmaik is voltak. Ők a saját testükkel építették ki a sínt, azt amin a vonat megy. A vonatnak mennie kell tovább, csak ez számított az embereknek, nem bánták a fájdalmat sem és az életüket sem.

Lovakat is áldoztak fel, a vonat miatt, a lovak teste felhasználódott szintén, de a testük egy része a fejükkel lehullott egy szakadékba és még elég sokáig szenvedtek, mivel nem haltak meg azonnal.

2022. okt. 20. 23:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Rossz érzés volt! Kilences Én senkinek a halálát nem akarnám, főleg nem állatok halálát. Persze emberkét sem. Gyakran álmodok vonattal és hosszú vonat sínnel. Sajnos ez visszatérő álom. Még nem tudom mit jelent. Van olyan személy, és ő miatta sok élet ment tönkre. Ő csak szenvedést és pusztulást okoz.. De nem csak nekem, több ember szenved miatta.
2022. okt. 21. 16:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Már tudom ki az!
2022. okt. 21. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha ez egy munkahelyi főnök, akkor azt a munkahelyet ott kell hagyni.
2022. okt. 21. 18:36
 14/17 A kérdező kommentje:
13. Sajnos ez sokkal bonyolultabb. Ez a személy az anyám. Hat gyereket szült és mind a hatunk ő miatta szenved.. Mindegyikünket tönkre tett. Rengeteg szenvedés és fájdalom és mindez ő miatta. Hát de ez van. Ezen nem tudok változtatni. Nem akartam felháborodást kelteni, ezért nem akartam kimondani, de anyám az.
2022. okt. 21. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát már hogyne tudnál változtatni, ott kell hagyni. Minden további nélkül!

Mivel keltenél felháborodást? Nem hallottál a tiéden kívül még mérgező anyákról? Csak itt a gyakorin fél óra alatt 50-et össze lehetne szedni.

2022. okt. 21. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Az álmokat nem szó szerint kell értelmezni, hanem darabjaira szedve.

Milyen az idő, sötét este, eső, stb, majd minden amit látsz a legapróbb tárgyig le kell írni és a megfelelő jelentését megtalálni az álomfejtő könyvből, ahol jelentéseket írják le.

Könyvíráshoz számtalan álmomat használtam fel.

2022. okt. 22. 10:11
 17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nem tudom mennyi idős vagy, de a lehetőségeidhez mérten lehet változtatni. Ha fiatal vagy és még nem tudsz önálló életet kezdeni, akkor lehet önsegítő könyveket, csoportokat keresni vagy egy olyan rokont, akiben megbízol és tudsz erről beszélni. Rengeteg anyagot találsz a neten a Mérgező szülőkről vagy Nárcisztikus témában. Ahogy előttem is írták arra kell törekedni, hogy minnél kevesebbet tudjon ártani és minnél hamarabb tudj tőle és a Mérgező környezettől elszakadni. Ha felnőtt vagy mindenképpen ajánlott segítőt keresni, ha anyagilag megengedheted magadnak. Rajta nem tudsz változtatni, de magadon igen. Ez nem megy egyik pillanatról a másikra, tervet készíthetsz, hogy szeretnél élni és lépésről lépésre haladsz a célod felé. A legjobbakat kívánom, ne feledd mindenkinek joga van egy nyugodt, számára kiegyensúlyozott boldog élethez.
2022. okt. 22. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!