Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Álmomban kiscicát szerettem volna otthonra, de ahova mentem volna érte egy szürke kiskutya volt helyette. Beszélt hozzám.

Azt mondta örül nekem és jól esik neki a simogatásom.

Mikor mélyen a szemembe nézet azt mondta, hogy sópiramis illatom van, nagyon ritka és különleges.

A kutyus szőre simogatás közben vizes szürke homok lett, kis kavicsos volt és lemálott. Mintha a kezemmel lemostam volna azt a nagyon rövid szőrét, de közben tudtam, hogy ő tiszta.

Szerettem volna haza vinni, de azt mondta van gazdája. Ezután a helyére ment, összekuporodott és arannyá változott.

Nekem sötétszürke tacskónak tűnt. Annyira aranyos volt.

2022. okt. 20. 16:22
 1/6 A kérdező kommentje:
*nézett
2022. okt. 20. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
11%
Azt hogy nem vagy normális!
2022. okt. 20. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
Igen, nem vagy normalis. Sajnos ez az alom azt jelenti, hogy a termeszetfeletti uzent, hogy jelentkezz be a pszihiatriara, kulonben a rossz karma utoler es meteor fog a szomszedod gekkojara esni, amikor a nagynened kutyat setaltat egy szigeten. Remelem, erzodik a szarkazmus.
2022. okt. 20. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Vajo meddig agyaltatok ezeken a frappáns válaszokon?! 🤔
2022. okt. 29. 05:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy kutyát vegyél, ne macskát.
2022. nov. 1. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell háziállat
2022. dec. 7. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!