Többször ugyanazzal a házzal álmodni?
Pontosan tudom hol van ez a ház, a faluban ahol felnőttem és ez a szemben lévő ház a szüleimével.
Egy - másfél évesen belül harmadszor álmodom vele.
Sosem jártam bent, egyszer gyerekként az udvaron hátul ahol megengedték, hogy pár gyerek a környékről nyáron medencézhessen náluk.Akkoriban nagyon szó volt ha valakinek igazi nagy medence volt hárul az udvaron.
Én álmomban még is bent jártam és már haadszor is ugyanugy nézett ki a ház belül.Álmomban mindig megvettük a házat a párommal és most már úgy is álmodtam, hogy a szomszedomnak azteséltem, hogy mindig erről a házról álmodtam, hogy itt élek és végre megvettük.
Mindig akkora hatással van rám ez ahogy álom, igazából örülnék ha abban a házban élhetnék.
Nemtudom róla, hogy eladó lenne.
Szerintetek mit jelenthet ez a ház az álmomban?
Nem tudom a választ, de többször álmodtam már én is hasonlót. Bár nem létező házzal. Egy 40-50 éves régi nagy ház, abban élünk. Egy részét felujítottuk, egy részét nem használjuk, mert még nem volt keret megcsinálni. Ott csak tárolunk mindenfélét, néha beszaladunk oda valamiért. Még egy olyan helység is van, ami kicsi kozmetikus vagy fodrászat lehetett, de üresen áll, csak van ott pluszban mosdó, csempe a falon, abból gondolom.
Fura, mert semmi ilyen érdekeltségem nincs, nincs ilyen szakmám, vagy vágyam. Előző életemben élhettem ott talán? De annyira nem régi viszont. Passz. Bármit jelenthet.
Nem volt zuhanyzó de a többi stimmel.A folyosó és helységek nyíltak a végén hátsó kijárat volt a kertbe.
Ez durva.
Többször álmodtam a házzal, de soha nem láttam kívülről, csak bentről. Sokkal jobban emlékszem a nem használatban lévő részre, mint arra, amit elvileg belaktunk.
Egyik álmomban ott volt a zuhanyzó, többiben nem. Van ez a folyosó, aminek a végén kijárat van. Ha szemben állok a kijárattal, balra van ez a szalonnak használható helység, jobbra(a szalonnal szemben) egy szoba tele régi kacatokkal meg valami ággyal. Álmomban ott játszottak a gyerekek én meg rájuk szóltam, hogy óvatosan, mert rájuk esik valami, vagy leesnek az ágyról vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!