Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Éjszaka volt és egy kocsiban ültem bal oldalon. Egy idős férfi odajött az ablakhoz, én pedig lehúztam azt. Elkezdett hablatyolni én pedig valamiért rettegtem. Sikítani szerettem volna de nem jött ki hang a torkomon, majd befogta a szám. Ezután felkeltem és rettegtem. Most így visszagondolva ez eléggé abszurd, hogy ettől féltem.2022. okt. 9. 18:55
1/2 anonim válasza:
Olyan emberekkel vagy körülvéve, akik elnyomják maguk körül a fiatalokat, nem képesek tudomásul venni, hogy megöregedtek, és inkább már a lelkiségre, túlvilágra kéne koncentrálni, ahelyett, hogy még miniszoknyában riszálnak és nevetgélnek, meg elköltik a pénzt a fiatal generáció elől.
2/2 anonim válasza:
Nem mersz szólni a környezetedben egy olyan embernek, legyen az rokon, vagy ismerős, akinek nem tetszik a viselkedése, esetleg zaklat téged, fura megjegyzéseket tesz. A tudatalattidban mindig ott van a félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!