Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ismét fura álom. Vlki tudja...

Ismét fura álom. Vlki tudja hogy mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy nagyon sok ember várt arra hogy elhamvasszák élve. És úgy tettek, mintha ez teljesen természetes lenne. Nem tudom miért, de csak én tudtam, hogy ez szörnyű és rettenetes. Igyekeztem megkeresni a hamvasztó terem áram forrását, hogy véget vessek ennek. Én is a várók között voltam és láthatatlan akartam lenni, kevés sikerrel. Bujkáltam hogy ne kapjanak el. Az emberek amikor beléptek a hamvasztóba, nem szenvedtek, pillanat alatt elillantak. És még utoljára, úgy emlékszem hogy bármit ehettek amit csak akartak. Mintha számítana, hogy esznek-e utoljára. Igazából én már megszoktam ezeket a fura álmokat. Nem tudom van -e valami értelme ennek az álomnak.

Ha lehetséges, nem kérnék beszólásokat, és buta kommenteket. Ha mégis lesznek hülye megjegyzések, én megpróbálom ignorálni.

2022. okt. 8. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne tudd meg, nekem is mennyi furcsa álmom van, amiktől felébredés után hevesen ver a szívem. Előző éjjel is olyanom volt. Ezt most szavakba önteni nem tudnám, de a fejemben még megvannak a képek. Nem ugyanaz, de sokszor előfordul. Nem kifejezetten rémálmoknak nevezném ezeket, noha beleillene a képbe, mégsem tudom annak nevezni. És nem olyanokra gondolok, hogy ufók akarják megszállni a földet, és milyen ijesztően néznek ki. Sokszor van, hogy jelentőségteljesnek érzek egy álmot, értelmet mégsem találok hozzá, beteljesülni meg aligha fog. Mintha egyszerre élném át és nézném kívülről az eseményeket. Nagyon izgalmasok és lidércesek ezek a dolgok. Egyszer komolyan mondom, úgy éreztem már álmomban is, mintha a lelkem a testemen kívül volt, és úgy láttam a normális esetben láthatatlant. Ébren azon gondolkoztam el, hogy tényleg valami "határt" átlépett-e a lelkem, hogy vajon tényleg azok körülvesznek.
2022. okt. 8. 23:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Már tudom, mit jelent!! 😊
2022. okt. 9. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Viki tudja, kérdezzed őt!
2022. okt. 9. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Már tudom, mit jelent!!!!!!!!!
2022. okt. 10. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!