Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy covidos vagyok, és a kórházban fekszek. Azután valamiért bevittek a pszichiatriara és egy nő ült mellettem és hangosan mondtam ki véletlen hogy covidos vagyok és karanténba kellene lennem, és elszegyelltem magam de nem lett semmi belőle, aztán egy beteg megutott engem pontosan nem emlékszek de vagy vissza ütöttem vagy ignoraltam. Lehet ennek valami jelentősége?2022. okt. 7. 21:23
2/4 Somló Volán Zrt. válasza:
Szerintem is ennek nincs semmilyen jelentősége. Játszadozik veled az agyad. Addig jó amíg csak álmodsz róla.
4/4 anonim válasza:
Ezektől szorongsz, hogy ebből a két okból kórházba kerülsz, és ott nem érzed magad biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!