Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek ezek?

Mit jelenthetnek ezek?

Figyelt kérdés

Edzőként dolgozok és 2 nappal ezelőtt egy olyan kép jelent meg előttem a semmiből, hogy babával a mellkasomon hordozókendővel tartom az edzéseket.

Éjszaka pedig már 2x is azt álmodtam, hogy született egy kislányom akit a Tritonlife-ban szültem.

2022. okt. 6. 10:52
 1/8 anonim válasza:
79%
Azt, hogy azt álmodtad, gyereked van. Nem értem a kérdést, szerinted mégis mit jelenthet? Ha szeretnél gyereket, vágysz rá, akkor ezért álmodtad.
2022. okt. 6. 10:54
 2/8 anonim válasza:
83%

Istenem, honnan jönnek ezek a kérdések?!

Én lotto 5össel szeretnék álmodni....

2022. okt. 6. 10:56
 3/8 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező, miért pontozol le minket? Kérlek akkor írd meg, mert én tényleg nem értem mire gondolsz, és kíváncsi vagyok, szerinted mit jelenthet ez. Gondolom azt biztos nem gondolod, hogy terhességet jelent, mert ezt te is tudod hogy nem lehetséges.
2022. okt. 6. 11:09
 4/8 anonim válasza:
100%
Fu kerdezo azt varja valaki irja neki hogy ez azt jelenti terhes!! Ha nem ezt irod rossz valasz.. anyaaam
2022. okt. 6. 11:10
 5/8 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣 a tritonlife fontos. Az tuti azt jelenti terhes vagy. Amúgy semmit, nő vagy, felfogod, hogy lehet gyereked és néha álmodsz dolgokat. Én egyszer azt álmodtam, hogy kutyakölykeim születtek, nem jött be. De azért mielőtt gyorsan gyereket vállalsz, azért ez nem ilyen idilli, hogy majd hordozókendővel fogsz edzéseket tartani, de persze erre majd magadtól is rájössz.
2022. okt. 6. 11:11
 6/8 anonim válasza:

Ez kerlekszepen azt jelenti terhes vagy 😆😆😆😆

Tenyleg, irja mar le mindenki az álmát, es minden ugy lesz 😆😆

2022. okt. 6. 11:16
 7/8 anonim válasza:
Vagysz a gyerekre. Ennyi
2022. okt. 6. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam hasonlókat, de mivel nem akartam gyereket, nekem ez rémálom volt.
2022. okt. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!