Mit jelent ez a furcsa álom?
Azt álmodtam, hogy világvége volt, de ezt az álmomban nem tudtam, így utólag felkelve jöttem rá hogy eléggé olyanok voltak az események, ami világvégéhez illenek. Szóval ültem az autónkban, mellettem vezette valaki az autót, de nem tudom ki és szembe jött néha pár busz, amik akkora ívben vették a kanyart, hogy előttünk átmentek a mi sávunkba és onnan előttünk le az út szélére jobb oldalra, és majdnem nekimentünk az összes így jövő busznak:S nagyon ijesztő volt. Aztán az út 2 oldalt teljesen tűzbe borult, úgy mentünk gyorsan el mert már szinte minden lángolt. Én pedig mondtam hogy felgyulladt a házunk is, és oda lett mindenünk.
Még volt valami, de az nem jut eszembe, de le fogom írni már ha eszembe jut.
Az lehetséges hogy stresszes vagyok, de ilyen világvége filmeket sosem néztem meg:))
Szóval tuti hogy a stressz miatt van..:S
Messziről látott baleset: rosszat kívánsz valakinek. Baleset, amit elszenvedsz: valamit nagyon megbántál.
Tűz:
Általában szerelem, szenvedély, temperamentum. Tüzet gyújtani, éleszteni: szerelmi kihívás; tábortűz: másokért szívesen végzett munka, jó beilleszkedő képesség; tüzet gyújtani kályhában, kandallóban: szeretet, a családért való tevékenykedés; tűzbe esni: rajongó szerelem; házat, szobát meggyújtani: árült veszélyes szerelem; hasznos tárgyat tűzbe dobni: túlzott áldozatvállalás; éghetetlen anyagot például üveget tűzbe dobni: viszonzatlan szerelem; szenvedélyes, erős elhatározás. Éghetetlen anyagot sikeresen meggyújtani: varázserőt tulajdonítasz magadnak. Másra, másokra rágyújtani házat, szobát: fanatikus, szélsőséges elképzelések. Szimbólumot, képet meggyújtani: a magad indulatait feltételezed másokról; a tiedéhez hasonló szenvedélyt hiszel ott is, ahol ez nincs. Tüzet adni, kapni: szerelmi kaland: tüzet oltani: gyötrő féltékenység, szerelmi irigység.
a balesetet közelről láttam
amúgy köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!