Pozitív terhességi teszttel álmodtam. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Pár hónapja babaprojekten vagyunk, de ahogy telik az idő, egyre kevésbé görcsölök rá, nem számolom már vadul a napokat, nem nézegetem a saját tüneteimet nagyítóval. Erre most éjszaka azt álmodtam, hogy a férjem egy pozitív terhességi tesztet fog a kezében. Egyből felriadtam! Ti jártatok már így, hogy ilyesmit álmodtatok?2022. szept. 27. 11:11
11/15 anonim válasza:
Anyukám (💙) nagy boszorkány, minden jót és rosszat megálmodik.. . Én is hiszek ezekben.
Hétvégén jelentkezem!
#4-es
12/15 anonim válasza:
Sose álmodtam még azt hogy terhes a férjem.
14/15 anonim válasza:
Ez a terhes férj poén nagyon gagyi... Nem unja az, aki már negyedjere dobja be?!....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!