Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez lehetséges? Tényleg tudok...

Ez lehetséges? Tényleg tudok álmomban választ kapni a kérdésemre?

Figyelt kérdés
Tehát elalvás előtt magamban kérdezek valamit, aznap éjjel 99% hogy választ kapok rá, néha kell pár nap.
2022. szept. 14. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Irányított álmodás
2022. szept. 14. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Ha ez így van, mért nem kérdezed meg a lottó számokat...?
2022. szept. 14. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyen formába kapom a vàlaszokat a manipulàtoroktól..meg zene..

De kikell lépnem ha nem akarok meghalni..

És visszaszerezni a fényt ..nem szeretnék a sötét oldalba tartozni .. mert én jo vagyok -inkàbb voltam..de leszek ujbol..

Egy biztos ő nem empata..semmi eggyüttérzés nincs benne..a gyerekeknek nyugodt anyàra kett volna szükségük nem egy idegroncsra akit piszkàlnak a mhelyen meg mindenhol..

De most màr jo vagyok.. tudom vàlaszt a miértre ugysem kapok .. hogy szoktad mondani "jó szorakozàst" egy 50évesből lehet naiv vagyok de sosem néztem volna ezt ki..semmi sem véletlen..a mai napig nemtudom elhinni hogy màsoknak volt igaza mikor tiltottak..minek hiszel a szemnek vagy amit mond? Azt hittem a szem a lélek tükre és nem hazudik..játék rejtvények olyan meséveillő -de igen igy a nárcisztikusokra jellemző minden..magàhoz huz ellök stb.

Ugorj ki az ablakon ..azt hiszem nem sirnàl utànam inkàbb örülnék legalàbb nem beszél..nemfogok nyugi..csak a szakinak akihez hordhatom a pénzt amit a gyerekekre is költhetnék..pedig nem én vagyok a beteg..

Bocs kérdező ez csak Ő nek szol (bàr lehet ő vagy a haverok irta ki a kérdést 😁😬)

2022. szept. 14. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!