Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy valami régi társasházszerűben voltam. És az ilyen nagyon régi díszes lakások között járkáltam, ahol idős emberek laktak. (Nem tömegesen, elszórtan). Amúgy nem szabadott volna kb olyan volt mintha vki magánterületére mennék be. Pedig nem volt rossz szándékom csak körül akartam nézni. De tudtam hogy nem láthatnak meg mert akkor valószínűleg kísertetnek gondolnának mert annyira nem jár arra senki főleg fiatal.

Ilyen régi ház volt, régi díszített csempékkel, romos volt, és hideg. Kb mintha tényleg egy romban élnének, ami már ugyanúgy van 100 éve, semmi bútor meg ilyenek. És volt benne több körudvar, az egész olyan volt mint egy labirintus. És közben hallottam az öregeket hogy beszélgetnek. Az egyik valami ápolónőjevel vagy gondozónővel beszélt, őket messziről láttam is.

Amúgy nagyon tetszett a ház csak végig ott volt ez a 'nem szabadna ott lennem', meg 'nem láthatnak meg' érzés. Nem is annyira engem zavart hanem attól tartottam hogy esetleg őket.

Mit jelent ez?

2022. szept. 4. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmit.
2022. dec. 31. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!