Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? (halottakkal...

Mit jelenthet ez? (halottakkal álmodás)

Figyelt kérdés

Mostanában (már 3-szor) olyan személyekkel álmodok akik már nem élnek. Álmomban is tudom hogy ők már nem élnek, de az álmomban mégis élnek, és majdnem meg is szólalok hogy ez hogy lehet, de mégsem teszem.

Elnézést a béna fogalmazásért. :(

2010. szept. 23. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

22:12

Nekem tobbszor is beszeltek pl., de valoban volt olyan is, amikor nem beszeltek, csak mentek es az arcukrol lehetett erezni, hogy valamit mondani szeretnenek pl.

A masik, hogy azt figyeltem meg, hogy Akik beszeltek, azok olyanok voltak, mintha nem is halottak lennenek es

Ok nem fogtak fel ezt, de En tisztaban voltam azzal, hogy meghaltak!

Szerintem ez minden embernel maskepp van, de En megfigyeltem ezeket, es ma mar jol tudom kezelni ezeket az almokat,

de valoban van olyan, ami uzenetet hordoz es ennek jelentosege van, En ezt tapasztaltam, viszont akkor nem

beszelnek, de az arcrol lehet erezzni, hogy mit is uzennek!

2010. szept. 26. 08:50
 12/16 Plaga ***** válasza:
Az amúgy jót jelent, ha halottakkal álmodsz :)
2010. szept. 26. 13:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

amúgy az én álmaimban sem beszéltek, de mindenki úgy viselkedett mintha ez természetes hogy ők ott vannak köztünk, csak én néztem furcsán de énis ugy viselkedtem, mintha ez tök normális lenne.

2010. szept. 26. 13:30
 14/16 Plaga ***** válasza:
Az álomtól néha hiába vársz logikát, lehet igazából szende szűz vagy, az álmodban viszont te lehetsz az utolsó k**** :D:D =)
2010. szept. 26. 13:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de ha már többször álmodok róla akkor biztos valami érdekes :D a kis egyszerü álmok után is csak akkor nézek utána ha valami nagyon furcsa van benne :D
2010. szept. 26. 15:08
 16/16 A kérdező kommentje:

na ezt jól le irtam : egyszerü,furcsa XD

bár lehetséges :D

2010. szept. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!