Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy egy bányába...

Azt álmodtam, hogy egy bányában vagyok. Mit jelképez?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátommal voltam ott, akivel sajnos már szinte soha sem találkozom, mert külföldre költözött, illetve egy lánnyal, akivel soha sem voltunk semlegesek egymásnak, de az élet úgy hozta, hogy nem kezdhettünk el randizni sem, mivel valamelyikünk mindig épp "foglalt volt", azóta pedig megházasodtam.

2022. aug. 14. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
hogy előző életedben törpe voltál
2022. aug. 14. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Nincs elég szén otthon, és közeleg a tél...
2022. aug. 14. 12:03
 3/6 anonim válasza:
100%

Krúdy Gyula Álmoskönyve szerint bányával álmodni alapvetően nem jó jel, betegséget, veszekedést jelent, ill. bányában lenni nagy szerencsétlenséget.

Modernebb, lélektani értelmezés szerint viszont azt jelentheti, hogy nosztalgiával gondolsz vissza korábbi életedre, az elszalajtott lehetőségekre.

2022. aug. 14. 14:19
 4/6 anonim válasza:
3-as vagyok, még hozzátenném, hogy a földfelszín alatti mély, sötét üregek, tehát a bányajáratok is, jelképezhetik a tudattalanban eltemetett emlékeket, vágyakat.
2022. aug. 14. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Hármasozni akarsz ott ahol nem látnak.
2022. aug. 14. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
A fiúk a bányába dolgoznak!
2022. aug. 15. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!