Álom Kísértő múlt?
Álmomban volt munkahelyem, ami egyben érettségiző iskola is volt. Kiválasztottak lehettek ott csak, és én is köztük voltam. De ott voltak, a három lány aki rugdosott engem régen még kiskoromban az iskolában. És miattuk ott hagytam a munkát is, és az érettségit is.
De miért voltam vajon a legjobbak között? És vajon ugyanolyan gyenge volnék mint gyerekként?
Azóta több mint húsz év telt el. De mintha csak tegnap történt volna.
Lehet, hogy csak az, hogy megmutatta neked az álom; hogy oda juthatsz föl .Akár a legjobbak közé is. És hogy ők veled voltak, lehet, hogy azt mutatta, hogy ők is oda juthatnak föl.
Szóval nem reménytelenek, nem kell őket leírni pl, hanem csak mindenki a saját maga tempójában fejlődik; és lehet, hogy ők lassabban fejlődnek. Lehet, hogy pl kevesebb inkarnációjuk is volt, vagy nem ,csak kevesebbet értettek meg belőle, mint te; vagy például ingerszegény környezetben töltötték a korábbi inkarnációjukat; nem volt annyi esemény, amiből tanulni tudtak volna .
Lehet pl ,,egyszer fent-egyszer lent"-ként is értelmezni; mindenkinek lehetnek rossz napjai; rossz időszakai ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!