Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álom Kísértő múlt?

Álom Kísértő múlt?

Figyelt kérdés

Álmomban volt munkahelyem, ami egyben érettségiző iskola is volt. Kiválasztottak lehettek ott csak, és én is köztük voltam. De ott voltak, a három lány aki rugdosott engem régen még kiskoromban az iskolában. És miattuk ott hagytam a munkát is, és az érettségit is.

De miért voltam vajon a legjobbak között? És vajon ugyanolyan gyenge volnék mint gyerekként?

Azóta több mint húsz év telt el. De mintha csak tegnap történt volna.

2022. júl. 12. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak az, hogy megmutatta neked az álom; hogy oda juthatsz föl .Akár a legjobbak közé is. És hogy ők veled voltak, lehet, hogy azt mutatta, hogy ők is oda juthatnak föl.

Szóval nem reménytelenek, nem kell őket leírni pl, hanem csak mindenki a saját maga tempójában fejlődik; és lehet, hogy ők lassabban fejlődnek. Lehet, hogy pl kevesebb inkarnációjuk is volt, vagy nem ,csak kevesebbet értettek meg belőle, mint te; vagy például ingerszegény környezetben töltötték a korábbi inkarnációjukat; nem volt annyi esemény, amiből tanulni tudtak volna .

Lehet pl ,,egyszer fent-egyszer lent"-ként is értelmezni; mindenkinek lehetnek rossz napjai; rossz időszakai ...

2022. júl. 12. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
De ők bántottak engem. Félve mentem az iskolába. Mint ha csak tegnap történt volna. Én bosszúra vágyom. Ma este megint az érettségivel álmodtam. Én akartam menni érettségire, fel is vettek, de nyitottak osztályt, mert hogy kevés volt a jelentkező. Azóta ez bánt engem legbelül nagyon. Én sem értem hogy miért de ez a bizonyítási vágy bennem úgy tűnik erős. Tudom a nevüket, mai napig. Nem hagy engem ez az élmény nyugodni, úgy látszik.
2022. júl. 13. 10:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Én akartam menni érettségire, fel is vettek, de nyitottak osztályt, mert hogy kevés volt a jelentkező. Azóta ez bánt engem legbelül nagyon. Mármint ezt nem álmodtam. Ez történt.
2022. júl. 13. 10:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Mármint hogy a leg magasabb szintű lelkek közt lehetek. Már értem. Ez csodás. De vajon ott leszek -e végül?
2022. júl. 13. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát legyél aranyos, és kedves, de ne hagyd magad kihasználni, és akkor majd leszel. :):):) Szerintem. :):)
2022. júl. 13. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
*Mindenki oda tart; egyszer csak elérjük. :):):)
2022. júl. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!