Mit jelenthet? Azt álmodtam, hogy ikreim születtek, de aztán mindketten meghaltak...?
Figyelt kérdés
Álmomban anyukámmal és nagymamámmal éltem együtt, ahogy kisgyerek koromban, ők gondozták a babákat akkor is amikor meghaltak, én nem voltam ott, hanem anyukám mesélte, hogy nagymamám próbálta őket megmenteni, de már rögtön látszott hogy "társfüggők", így amikor az egyik meghalt, a másik szinte azonnal utánahalt. Megkérdeztem, mit csináltak a testükkel, mire azt mondta, kidobták a szemétbe, mert a törvény ezt írja elő kisbabákkal kapcsolatban... Nagyon felkavaró, nyomasztó álom volt, valaki tudna segíteni értelmezni? Nem álmoskönyvi értelmezésre vagyok kíváncsi...2022. jún. 2. 00:05
1/4 anonim válasza:
Nem volt szó a napokban a híradóban arról hogy régen mit csináltak a gyerekekkel? Vagy nem beszéltetek róla a valóságba? Ha ennyire felkavaró volt az álmod biztos jelent valamit? Nem lehet hogy anyukádnak lettek volna ikrei?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nézek híradót, és semmi ilyesmiről nem beszéltem senkivel. Ennek biztos hogy mélyebb jelentése van. Anyukámnak valóban voltakm ikrei, de ők ma is élnek, egészségesek.
2022. jún. 2. 14:25
3/4 anonim válasza:
Volt két jó ötleted, és egymást erősítve elég nagy sikereket érhettél volna el vele, de nem valósítottad meg, feladtad.
Nem akartál ,,megmenteni" mostanában egy drogost vagy egy alkoholistát véletlenűl?
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Igen, voltak jó ötleteim, és valóban feladtam szinte mindent. De megmenteni senkit sem akartam, csak magamat...
2022. jún. 2. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!