Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok folyton a magasban?

Miért álmodok folyton a magasban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje fennálló probléma nálam, hogy egyszer csak a semmiből elkezdtek olyan álmaim (leginkább rémálmok) lenni, hogy nagyon magasban vagyok és az álomban is megvan az a nyomasztó hatás, hogy rendesen húz magába a mélység kb.

Ezek előtt is picit féltem a magasba, de mióta többször is ilyen álmom volt, kb tériszonyos lettem mert mindig ezek az álmok jutnak eszembe.

Ráadásul hamarosan első repülésem lesz és kicsit bevagyok parázva :D

Van valakinek hasonló élménye?

2022. máj. 30. 13:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyi még hogy ezek a magasságos álmok akkor kezdodtek, amikor exemmel szetmentem es nagyon sokat stresszeltem. De amikor mar tultettem magam rajta teljesen, akkor is tok random elojott ez az alom amikor mar gondolni se gondoltam ra.
2022. máj. 30. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én tériszonyos vagyok, de az a típus, aki a lépcsőn is szédül. Nekem nagyon kevésszer van ilyen álmom, ha mégis van, akkor álmomban ennyire nem erős a félelmem, mint a valóságban.

Biztos nem a semmiből kezdtek jönni ezek az álmaid. Valaminek generálnia kellett, például bármilyen stresszhatás, szorongás az életedben lehetett az. Helyzet, amiben úgy érezted túl sokat várnak tőled. Viszont azt is írod, hogy most fogsz először repülni, az is lehet, hogy a belső félelem váltja ki az álmokat. Még egy amúgy nem is tériszonyos személy is félhet a repüléstől, hiszen ott rá vagy bízva egy bonyolult eszközre is.

2022. máj. 30. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy gondolod túltetted magad rajta, de azt is el kell fogadnod, hogy az a szakasz már örökké az életed része marad. Azok az álmok nem törölhetők. Azt tudod tenni, hogy tudatosítod, hogy ez csak álom, attól pedig nem kell félni.
2022. máj. 30. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 már akkor is jottek ezek az álmok, amikor még nem tudtam hogy repülni fogok :/
2022. máj. 30. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor voltak ilyen álmaim, amikor nagyon sebezhető voltam,csak annyi hogy én a magasról le is zuhantam,a sebezhetőség mellett megjegyezném azt, hogy azt gondolhatod most hogy elveszted a kontrollt,az álmok visszatükrözhetik azt amire nap,mint nap gondolunk,és ami negatívan ér minket arra van hogy jobban emlékezünk, mint a pozitívakra. Ha van jelentése az álmodnak akkor ezt jelenti
2022. máj. 30. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Sokan meghaltunk már korábbi életeinkbe valahonnan lezuhanva, leugorva, lelökve, akár ez is lehet.

Amikor otthon biztonságban kényelmesen ülsz mondjuk a szőnyegen, nyiss meg egy képet, amin a munkások egy gerendán ülnek-állnak, sok száz emelet magasságban.

Játsz el a gondolattal, hogy te is ott vagy, és nézelődsz lefelé....és figyeld meg milyen érzések jönnek.

Megteheted azt is hogy leugrasz képzeletben, de nem zuhansz le, hanem lebegsz, repülsz, és élvezetes.

2022. máj. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!