Gyakori, ilyen jellegű álmok?
Figyelt kérdés
Ha én álmodok akkor - szerintem - legalább 80%-ban valami nyomasztó, sötét tartalmú, rémálomnak mondhatót látok.
Nem szoktam sosem félni tőle, olyan értelemben, hogy felriadok rá, zihálok, nem merek kimenni a konyhába, mellékhelyiségbe vagy ilyesmi, csak simán megálmodom, nyomaszt, de ennyi. Pedig látok csúnya dolgokat, ami más személy esetén a frászt hozná rá.
Meg szoktam nézni a szimbolikát, átlag sose jelent jót.
Nem filmes, vagy pc játék hatás, nagyon max. onnan is merít szimbolikát a tudatalatti. Sok a visszatérő elem, van hogy kevésbé, van hogy erősebben ki akar fejezni valamit.
És jellemzően majd' mindre emlékszem is, elég tisztán.
2022. máj. 30. 11:08
1/4 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok vele. A lélek vagy az agy, így próbálja a traumákat feldolgozni, illetve az átélt vagy épp nem átélt ingereket próbálja kezelni, megemészthetőbbé tenni.
2/4 anonim válasza:
Van valami, ami a valós életben nagyon nyomaszt?
3/4 A kérdező kommentje:
Van igen, és sejtem is hogy azért próbál a tudatalatti "szólni". De nem kívánok kifejteni.
2022. máj. 30. 12:11
4/4 anonim válasza:
Nem kell kifejteni. Én már megszoktam az ilyen álmokat. Láttam már halottakat, démonokat, sírokat, sok mindent. Vagy például kiabálnál, de nincs hangod, ez azt jelenti hogy el vagy nyomva teljesen az életben. Álmodtam már hogy kihullanak a fogaim, máskor kukacokkal volt tele a torkom, ez mind ugyanarra utal. Hogy szeretnél megszabadulni, változtatni, de nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!