Ez az álom mit jelent?
Figyelt kérdés
Háttér információnak annyi, hogy volt egy férfi aki kb 2 évig nagyon bejött nekem, de sosem volt semmi közöttünk mert ő nem szerette volna, azóta van párom is, meg neki is.
Álmomban valamit néztünk a TV-ben, a jelenlegi párom egy kanapén feküdt én a másik férfival álltam a kanapé mellett,meg ott volt még kb 3-4 ember akire nem emlékszem ki. Majd nem sokkal utána egyszer csak felém fordult a férfi kicsit közelebb hajolt majd én is (mindez jó lassan történt), szinte összeért az ajkunk és éreztem hogy muszáj megcsókolnom majd felébredtem hirtelen, mielőtt megtörtént volna. Álmomban a párom végig csak feküdt a kanapén és nem csinált semmit.
2022. máj. 9. 07:42
1/2 anonim válasza:
Azt jelenti hogy sokat gondolsz arra a férfira vagy az utóbbi időbe rágondoltál,azért álmodtál vele, vagy a kapcsolatotokba baj van és újra vágysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!