Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Emberi hús evése álomban mit...

Emberi hús evése álomban mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Méghozzá nem más húsát ettem, mint a sajátomat és édeskés íze volt. Majdnem elhánytam magam, miután felkeltem. Sose foglalkoztam semmilyen kannibalizmussal kapcsolatos témával és alapvetően nem is vagyok nagy húsrajongó, nem eszek gyakran. Honnan jöhet ilyen álom egyáltalán és mit jelenthet?

2022. ápr. 24. 18:46
 1/3 Grimfox ***** válasza:
100%
Önvád az első, ami eszembe jut. És úgy érzed, megérdemled, hogy ezt érzed. Van esetleg valami az éber életedben, ami miatt jelenleg, vagy a közelmltban vádoltad magad, vagy amin sokat, és elég keményen rágódtál? Ilyesmire utalhat.
2022. ápr. 24. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkora éhínség támad nemsokára hogy az ember még magát is felfalná.
2022. ápr. 25. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ne rágd magad, valamin nagyon rágódsz, nem jó , én asszem, lehet, hogy el kéne engedned azt a dolgot amin nagyon rugozol, nagyon sokat agyalsz mostanában, mert önmagadat fogod felemészteni azáltal. Hogy talán valamin ne gondolkodj, ne agyalj többet,hanem lépj tovább. Én erre gondolnék. Tehát ,van egy valami nagyon konkrét dolog,és folyton azon agyalsz, és az emészti föl folyamatosan az energiáidat. Lehet ez pl egy konfliktus is ,egy élethelyzet, vagy egy viszonzatlan szerelem, elég sokféle minden; és még ezeket is kisebb dolgokra lehet bontani. Szal lehet, hogy pl csak az a lényeg, hogy ne feszengj a földrajz kettesed miatt; majd kijavítod.
2022. ápr. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!