Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mindig megjelenik az álmaimban...

Mindig megjelenik az álmaimban. Miért lehet?

Figyelt kérdés
Majdnem 10 éve már, hogy beleszerettem első nagy szerelmembe, aki 2 évig nem viszonozta az érzéseimet. Barátok voltunk, tudta, hogyan érzek, de nem történt köztünk semmi. Aztán elváltak útjaink, majd pár évre rá összejöttem a párommal, akivel már 5 éve vagyunk együtt. De nem régiben rendszeressé vált, hogy minden álmomban megjelenik a régi szerelmem. Az álmokban sosem történik semmi köztünk, de mindig ott van valahol. Azt hittem, hogy már elengedtem. Talán tévedtem? Mit gondoltok?

2022. ápr. 19. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy van még valami amit nem zártál le. De nem kell hozzá sok gondolatot fűzni. Álmodban sincs köztetek semmi csak a részese.

Így olvasva inkább csak emlék mintsem álom.

2022. ápr. 19. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is rendszeresen szoktam hasonlót álmodni, csak én a másik fél vagyok, akibe szerelmesek voltak nagyon régen. A másik félnek már felesége van, családja, sosem volt köztünk semmi, részemről vonzalom sem, de szinte heti rendszerességgel álmodok vele és a sztori nekem is mindig ugyan az, hogy csak ott van valahol a közelemben, ott akar lenni. Nem ér hozzám, nem beszélünk, csak kerülget, figyel, "nem enged el". Én is sokat agyalok rajta, hogy miért lehet, elvileg ő boldog a családjával, én pedig sosem vágytam rá, hogy vele legyek, szóval érdekes dolgok ezek :)
2022. ápr. 22. 04:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a barátokkal nem álmodtok hasonlót?

1 vagyok, nekem is elő elő fordul, de semmi extra, ugyan az amit írtatok.

De a régi jó barátokkal is ugyanúgy előfordul.

Én a hí de rég láttam, kategóriába sorolom, ez annyi hogy mivel nem tartjuk a kapcsolatot ezért álomban jelenik/jelennek meg.

Egy vágy a közös régi jó emlékek felé.

2022. ápr. 22. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem álmodok mással hasonlót, csak vele. Régebben mikor tartottuk jobban a kapcsolatot, akkor mesélte, hogy amikor nagyon sokat gondolt rám egyszer csak ráírtam, hogy mi újság, ez többször előfordult. Tehát hogy nekem akkor jutott eszembe ráírni, amikor már napok óta szinte folyamatosan rám gondolt. Ezért gondolom, hogy ez az álom is valamiféle lélekbeli összeköttetés lehet. De hogy aztán miért pont vele, nem tudom.
2022. ápr. 22. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!