Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom ezt és miért...

Miért álmodom ezt és miért vele? (Bocsi, kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy anyukámmal bungee jumping-ba vagyunk én ugrálok, szórakozok és megjelenik ott pár fiú osztálytársam és köztük van az a fiú is aki tettszik nekem. Én integetek neki és ő is reagál, mosolyog. Aztán pesten kimentem az utcára és láttam a legjobb barátnőmet és a fél osztályt sétálni, integettem nekik és a legjobb barátnőm odajott hogy elmondja mi folyik itt, és kiderult hogy ez egy osztálykirándulás, és engem kihagytak mert tudták higy a szüleim elvettéka a telómat, ráadásul ilyen hülyén voltam felöltözve, otthoni ruhában és a hajam is kócos volt, erre lefotóznak...így. Aztán a szemem láttára leültek mekizni és a chrussom mellett ült a legjibb baratnőm... én ott nagyon ledöbbentem :( Nem tudtam mit tegyek, így visszamentem anyukámhoz be az épületbe duzzogva. Aztán az egyik osztálytásam(ugyanaz aki lefotózott) valami alkatrészt bedobott a szökőkútba és én odamentem hogy mi történik. A chrussom a térdig érő szökőkútban állt. És kérdeztem: Mi a f*sz. Ő meg: Annyira hülye vagy!(mindig ezt szokta mondani)

Nagyon felkavart ez az álom és nem bírom abba hagyni a gondolkodást, higy miert ezt álmodtam, és nem akkarom hoyg bármi hasonló történjen.

2022. ápr. 10. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ő a chrusod, ezért gondolom sokat gondolsz rá, ő ezért lehetett benne. A másik elem, hogy a barátaid lefotóznak, hogy a legjobb barátnőd mellé ül talán egy belső félelmed kivetülése. Félsz hogy el fognak téged árulni. A többi szerintem csak hülyeség
2022. ápr. 10. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű takarít az agyad a félelmeidtől takarít. Félsz, hogy a legjobb barátnőd lenyúlja a neked tetsző srácot.
2022. ápr. 10. 11:37
 3/3 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen összezavarodtál. Amikor 10.ben nekem tetszett egy srác, én is ehhez hasonló hülyeségeket álmodtam vele, szóval szerintem ez normális. Ilyenkor ott van az az érzés hogy lehet hogy az a valaki a legjobb barátnőd... Ilyenkor mindig az összes lehetséges forgatókönyv lejátszódik a fejünkben és az agyunk ezt mind összerakja egy álomba, amihez még hozzá jön a nap alatt történt toobi esemény is. Úgyhogy ne aggódj, és próbálj kevesebbet agyalni rajta, bár tudom hogy ez nehéz. Kitartás!
2022. máj. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!