Miért álmodom ezt és miért vele? (Bocsi, kicsit hosszú lesz)
Azt álmodtam, hogy anyukámmal bungee jumping-ba vagyunk én ugrálok, szórakozok és megjelenik ott pár fiú osztálytársam és köztük van az a fiú is aki tettszik nekem. Én integetek neki és ő is reagál, mosolyog. Aztán pesten kimentem az utcára és láttam a legjobb barátnőmet és a fél osztályt sétálni, integettem nekik és a legjobb barátnőm odajott hogy elmondja mi folyik itt, és kiderult hogy ez egy osztálykirándulás, és engem kihagytak mert tudták higy a szüleim elvettéka a telómat, ráadásul ilyen hülyén voltam felöltözve, otthoni ruhában és a hajam is kócos volt, erre lefotóznak...így. Aztán a szemem láttára leültek mekizni és a chrussom mellett ült a legjibb baratnőm... én ott nagyon ledöbbentem :( Nem tudtam mit tegyek, így visszamentem anyukámhoz be az épületbe duzzogva. Aztán az egyik osztálytásam(ugyanaz aki lefotózott) valami alkatrészt bedobott a szökőkútba és én odamentem hogy mi történik. A chrussom a térdig érő szökőkútban állt. És kérdeztem: Mi a f*sz. Ő meg: Annyira hülye vagy!(mindig ezt szokta mondani)
Nagyon felkavart ez az álom és nem bírom abba hagyni a gondolkodást, higy miert ezt álmodtam, és nem akkarom hoyg bármi hasonló történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!