Mit jelent ez az álom ?
Figyelt kérdés
(Nemrég elköltözött tőlem a párom , de nem vettem le a fényképeket, sem azt hogy kapcsolatban vagyunk , ennek már 12 napja )
Tehát az álom :
A házunk előtt álltunk , átölelt és q fülembe súgta hogy mostmár bárkit választhatok. Elsétált és én kiabáltam utána hogy négy év után ilyen hamar elfelejtettél? Ezután bementem a lépcsőházba ahol egy végtelen csigalépcsőn kezdtem el menni felfelé , de olyan magasra értem hogy féltem és visszafordultam , út közben lefelé elértem a lakáshoz. Belepve , a telefonomon láttam hogy Levente a képet és hogy kapcsolatban vagyunk.
Ennyi volt az álmom , zihálva és rémülten keltem fel , megnéztem de nem szedte le. Mit jelenthet ez ?
2022. ápr. 2. 09:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem valamilyen agyi feldolgozás! Annak lehet az eredménye, hogy mikor elalszik az ember akkor továbbra is tapasztaljon valamilyen (álomvilág) világot hogy ne legyen örökké teljes sötétség. Az agy valószínűleg így pótolja a világ tudatát és látását, de lehet hogy valamilyen agyi és szellemi regeneráló dolog. Mindössze valamelyik a sok közül.
2/2 anonim válasza:
Az agyad próbálja földolgozni a szakítást. Félsz a bizonytalantól, tudod, hogy minél előbb szükséged lesz egy komoly és hosszútávú kapcsolatra, és csalódott vagy, hogy ez nem tartott örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!