Miért álmodok vele ha már túl tettem magam rajta?
Gyakran álmodok azzal a férfival akivel már nincs jó viszonyom. Muszáj volt túltennem magam rajta, világossá vált számomra hogy nem kellek neki de még csak nem is szívlel (előtte romantikus viszonyunk volt). Mindenféle lezàrás nélkül kellett tovább lépnem.
De olyan gyötrő álmaim vannak vele. Az álmaimban állandóan őt keresem, őt akarom és kikészülök teljesen. Még az álmaimban se érdeklem őt, én meg kétségbeesetten kapadozok utána. Van hogy zaklatottan kelek fel ilyenkor. Aztán napközben meg semmi, nem hiányzik, nem gondolok rá, semmi.
A mindennapokban teljesen jól vagyok, másokkal ismerkedem, nem szoktam rá gondolni. Felfogtam és elfogadtam az egészet. Akkor mégis miért vannak ilyen álmaim vele kapcsolatban?
Ottvan a válasz
Lezárás nélkül kellett tovabblépned
Azért keresed álomdba mert le akarod zárni vele a dolgokat
Dehogynem, álmodban kaphatsz
Énis úgy csináltam
Bele voltam zúgva valakibe, álomterápia segített hogy megértsem hogy semmi se lehet köztünk igazából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!