Mit jelent ez az álom?
Van egy osztálytársam, akivel nagyjából 5 és fél hónapja még nagyon jóban voltunk, aztán csúnya vége lett. Egy ismerősömmel akihez gyakran megyek egy lépcsőházban lakik. Az álom a következő:
Mentem át ismerősömhöz közösen főzni. Valami hiányzott, úgyhogy leküldött boltba. Kint találkoztam ezzel az osztálytársammal. Elmentem boltba, és mikor visszaértem felkapuztam, és megkérdeztem, hogy ő miért ment, és az ismerősöm azt mondta, hogy tojásért. Megkérdeztem, hogy megvárjam-e, ismerősöm azt mondta nem kell, akkor mondtam, hogy oké, felmegyek, és megkért, hogy mégis inkább várjam meg. Órákat ültem a lépcsőház előtt, mire megjelent a kezében egy doboz tojással, aztán bementnk a lépcsőházba, és megszólalt az ébresztőm, űgyhogy nem tudom mi történt...
Azt jelenti, hogy lehetőséget szeretnél a békülésre, reménykedsz.
A tojás egy feltörhető dolog, ezért a titkok, rejtélyek, tudatalatti tartalmak jelképe. Az osztálytársadnál van a tojás, amiből a kettőtök kapcsolatát fel tudnád törni, kiderülhetne belőle a probléma megoldása, ha újra beszélnétek, szimbolikusan feltörnétek a tojásokat, sérelmeket. Sokat kell a megoldás lehetőségére is várni, 5 és fél hónapja vesztetek össze, ha jól értem, szóval a várakozás az álomban nagyon is érthető. A közös ismerős csak közvetítő szereppel bír, azt mutathatja, hogy egyedül nem gondolod megoldhatónak a helyzetet. Sajnos több ebből nem kivehető, mert itt felébredtél.
Nehéz így értelmezni, hogy nem tudom a problémát. Meg ugye lehet, hogy neked a tojás valami más szimbólumot jelöl a fejedben.
Nekem mindig tükröt mutogatott de abbol se jött le mi a hibàm és csak egyre rosszabb lettem..
Ha nincs ez az oldal az àlmok a jelek szerintem maarfok az a vidàm hétköznapi szürkeegér akit sokan kedveltek..nem a telon keresem a jeleit hanem élni ha akar eljön felkeres elmondja ha nem meg nem..nem volt hosszu életű és csak neten tartotta fenn anonim az érdeklődést ..
Ez kicsit változtat. Te nem akarod újra ezt a barátságot (vagy nem tudom mi volt köztetek), viszont lehet úgy érzed, hogy mások tolnak a békülés felé, hogy beszéljétek meg. Másokon érzed, nem biztos, hogy csak azon az egy közvetítőn, aki az álomban volt, hogy kerítősködnek, vagy csak beszélnek róla, hogy milyen jó lenne, ha kibékülnétek. Viszont a kialakított helyzet nem garancia, hogy ti fel is töritek közösen a tojásokat.
Nem tudom mit érzel te a helyzettel kapcsolatban, a konkrét konfliktust sem ismerem. Rágd meg magadban a dolgot. A te döntésed, hogy akarsz-e kezdeni egyáltalán a helyzettel valamit, és a másik oldalon még mindig ott az osztálytársad, aki szintén gondol valamit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!