Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha úgy gondolom hogy az...

Ha úgy gondolom hogy az álmaimnak saját története és idősíkja van, az hülyeség?

Figyelt kérdés

Sok évig teljesen tudtam irányítani az álmaimat, amikben több "dimenzió" is van egymáson ami közt nekem szabad volt az átjárás. Mindegyiknek mások a fizikai szabájaik, a színek, a szagok, kb minden.

Az egyikben űrlények is voltak , ami után igen csak egysikúvá válltak az álmok. Egy kivétellel amikor is nagy energiákat mozgósítottam (képességek) és olyasmi volt mint ha a környezetet csak körém vetítenék. Kb mint egy virtuális valóság csapda. Nem igazán foglalkoztatott a dolog, mert bizonyos szinten nyugodtabbak, de unalmasabbak az álmok így hogy pl nincsenek benne démonok, szellemek, zombik, tengerek amik tele vannak vizi lényekkel stb.

Lehet túl sokat képzelek az álmokról, de valami logika eddig szokott benne lenni.

2022. márc. 29. 03:26
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Te iszol,vagy szedsz valamit?
2022. márc. 29. 04:57
 2/4 anonim ***** válasza:

A tudatos álmaidnak bármennyi saját története és idősíkja lehet, hiszen azt te alakítgattad.

Nem nem hülyeség. Kb. olyan mint amikor regényt írsz a regényírás szabályai szerint ott is van saját történet és idősík.

2022. márc. 29. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

"a környezetet csak körém vetítenék. Kb mint egy virtuális valóság csapda..."

Pontosan ez egy csapda..talán utóbbi időkben sokat foglalkoztál hasonló témákkal..

2022. márc. 29. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nalam is igy van kulonbozo dimenziokba jatszodik az álom mert volt olyan hogy szexeltem valakivel az volt az elso, aztan par napra ra megint vele szexeltem egy masik dimenzioba es az volt az elso, az elozore csak ébrenlétben emlékeztem hogy voltam már vele
2022. márc. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!