Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már másodszor álmodom a...

Már másodszor álmodom a kedvesem halálával?

Figyelt kérdés

Két éve és most az előbb álmodtam azt, hogy meghalt a párom. Mi lehet ennek az oka? Mi nagyon jól megvagyunk, erős a kötődés, nagyon szeretem őt. Rettenetes volt ezt átélni álmomban.

Lehet azért voltak ezek az álmok, mrt mindig rettegek attól, hogy elveszítem őt?

2022. márc. 24. 04:26
 1/4 anonim válasza:
100%
A velemenyem szerint a kerdesedre meg is adtad a valaszt. Az en olvasatomban kizarolag azert lehet, mert nagyon felted ot, es az agyadat foglalkoztatja a tema. Nem kell mas jelentoseget tulajdonitanod ennek!!! (Szerintem! De biztosan van, aki maskent gondolja...)
2022. márc. 24. 07:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Két éve azt álmodtam, hogy amikor felébredtünk, ő holtan feküdt mellettem. Próbáltam ébresztgetni, bár tudtam jól, hogy nem fog felkelni többé. Rettenetes érzés volt. Utána kb. 3 hét múlva az anyukám kómába esett és ugyanazt éreztem, mrt több hétig nem ébredt fel, azt gondoltam meg fog halni. Végülis 3 hét után felébredt, de agykárosodást szenvedett. A lényeg, hogy ugyanazt a rosszat éreztem,akkor mint álmomban párom halálánál.
2022. márc. 24. 08:31
 3/4 anonim válasza:
Nagyon sajnalom a tortenteket. Azonban nem hiszek abban, h az alom elorevetitette ezt a kesobbi tortenest. Persze tudom, h a vilagon valahol minden mindennel osszefugg, de megis azt gondolom, nem volt osszefugges, csak valamifele egybeeses. Remeljuk!!! (Elso valaszolo vagyok.)
2022. márc. 24. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaidat! Én is nagyon remélem, hogy senkinek nem esik baja. Lehet az is befolyásolta az álmot, hogy nemrég tudtam meg, hogy meghalt a volt osztálytársam, ami eléggé megrendített. Gondolom így összemosódtak tudat alatt ezek a dolgok.
2022. márc. 24. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!