Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi okozza, hogy ez a visszatér...

Mi okozza, hogy ez a visszatérő álmom? (Lent leírom)

Figyelt kérdés

Sziasztok, mostanában kezdtem el gondolkodni, hogy mit jelenthet a visszatérő álmom. Szóval itt is van:

Egy kicsi szobában vagyok, amit nem is neveznék szobának, mert csak annyi hogy én beleférek, körülöttem szemetes zsákok, mintha azzal lenne kibélelve a szoba, hiszen a falat mindenhol ilyen zsákok fedik, én pedig valamit csinálok, és nagyon félek, talán barkácsolok valamit, de nem tudom. Ez az álom után van egy zuhanó érzés, alszok, de mintha zuhannák.

Utána mindig van még egy álmom, ami pedig az, hogy egy hídon megyek, és a korláton van egy pohár víz, ilyen kis fehér műanyag pohárban, jön egy lány, köszön nekem, de én nem köszönök vissza neki, aztán borzasztó érzésem van. Aztán felkelek.

Nemtudom értelmezni, nem tudom megfejteni, esetleg valakinek van sejtése mit jelenthet?

Egyébként ezt egészen kicsi korom óta álmodom. Köszi ha válaszoltok!

2022. márc. 19. 09:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valami érzelem társítás egy régi emlékhez ami lehet akár egy filmből is és mindez tudat alatt társult valamiért egymással, vagy,reinkarnációs emlék.
2022. márc. 20. 15:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2022. márc. 20. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!