Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Idegen férfiakkal álmodtam,...

Idegen férfiakkal álmodtam, pár részlet megmaradt?

Figyelt kérdés
Kettő idegen férfi volt az álmomban. Az egyik jött velem mindenhova. Magas kerolabb bőrű, sötét barna hajú. A másik idősebb 60-as évei vegen járt, de kimondottan olasz beutese volt neki. Keresgéltem de kimondottan nem találtam magyarázatot. Aki tudna valamit azt előre is köszönöm ❤️
2022. márc. 15. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
csak egy alom volt, nem jelent semmit
2022. márc. 15. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Az állandó kísérő lehet belső konfliktus, ha békés, akkor ez állandó, de nem nagy probléma, könnyen orvosolható. Megjelenése alapjan tűz típust képvisel ez az alak, ami egocentrikusságot, erőszakosságot, törtetést jelenthet. De lehet simán csak egy társ is, esetleg társ utáni vágyat szimbolizálhat, tűz típus könnyen jelölhet szeretőt is. Krúdy szerint a férfi jó szerencsét jelent az álomban.

Az idősebb férfiról alig tudunk valamit. Öregember jelölhet időváltozást. Hozhat valamit, ha házadnál jár, viszont pusztában vagy mezőn elvisz valamit. Ez a másik idősebb férfi inkább föld típus talán. Ő inkább anyagiasságot, pénzügyeket jelölhet.

Kontextust nem tudom vizsgálni, mivel alig emlékszel valamire, ráadásul az egyéni szimbólumrendszeredet nem ismerhetem. Például ilyen az, hogy mit nézel tévében, milyen férfiak jönnek be, ismered-e a tarot kártyát stb.

2022. márc. 16. 13:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!!!! 🙏
2022. márc. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!