A kérdésem: Elég sokat álmodok halottakkal. Miért?
Sziasztok!
Lehet annak köze ehhez, hogy 13 évesen én találtam meg a nagymamámat holtan? Amúgy álmomban nem félek tőlük, nem ébrednek fel, nem támadnak meg, semmi elmebetegség nem történik, csak mire felébredek, baromi fáradt vagyok. Ilyeneket álmodtam már pl hogy egy szobán átmegyek vkivel, ahol 5-6an vannak felravatalozva..vagy pl egy járvány volt és annyi halott volt, hogy egy baromi nagy házba alig fértek be. Egy autóban ültem, ahol feküdt egy halott...ilyenek..jah és nem meggyilkolták őket, semmi vér, meg ilyenek. DE, ha valamelyik nagyszülőmmel álmodtam ilyet, akkor ők mindig éltek az álmomban! A többi, ők ismeretlenek és halottak.. Nem nagyon tudok kihez fordulni, és ez lenne az utolsó, hogy itt megkérdezem, mert már bár hozzászoktam, nem zavar, csak fáradtan kelek ilyenkor. Jah és nem szeretném halottakkal végigálmodni a fél életem..19 éves vagyok.
tul sok horrort nézel.
A fáradtság oka pedig lehet hogy alvajáró vagy
De mindenképp menj el pszihológushoz.
Ui:Ne vedd sértésnek csak a javadat akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!