Baj ha másról álmodom?
Figyelt kérdés
Van párom. Mindennél jobban szeretem, de van egy srác akit nem tudok kiverni a fejemből. Van, hogy róla álmodom, mintha vágynák rá, hogy kipróbáljam vele. Nagyon régóta együtt vagyunk a párommal, nem csalnám meg!! De lehet ez miatt van, hogy néha másra is gondolok?2022. márc. 7. 16:10
3/8 anonim válasza:
Akkor van baj amikor akaratlanul is ra gondolsz, esetleg bevillannak a kepei akkor amikor nem kene. En igy jartam, szex kozben sajnos mindig egy masik lanyra gondoltam, nagyon rosszul ereztem magam miatta de nem tudtam tenni ellene. Azota szakitottam azzal a lannyal, rajottem hogy valodi szerelemnel valoszinuleg nem csinal ilyet az ember
4/8 anonim válasza:
Én már kb mindenkivel álmodtam erotikus tartalmúakat, kivéve a párom, szóval a helyedben nem paráznám túl :D akkor van gond ha mondjuk este összebújva filmeztek vagy közös vacsorán vagytok valahol vagy ilyesmi és akkor is a másik srácra gondolsz.
5/8 anonim válasza:
Amíg álmod nem válik 'jósló álommá', azaz nem teljesedik be, álmodhatsz bármit, az nem baj.
7/8 anonim válasza:
A vonzalom és a szerelem az két külön dolog. Sok emberhez lehet egyszerre vonzódni, ez nyilván nem jelenti, hogy mindet ágyba is viszed.
Azt is érdemes tudni, hogy sok emberre jellemző, hogy a párján kívül másokkal is vannak erotikus álmai. A legtöbb ilyen álom valójában a párodra utal, nem arra a személyre, akinek az arcát láttad az álomban. Ha sokszor látod ugyanazt a személyt az álmodban, akkor viszont valószínű, hogy tényleg róla álmodsz.
Ne engedd, hogy ezek az álmok irányítsanak, ha szereted a párodat. Nem jelent többet egyszerű vonzalomnál. Régóta vagytok együtt, előbb-utóbb jön kísértés minden kapcsolatban.
8/8 NTBS válasza:
Nem baj, addig amíg nem lépsz a tettek mezejére.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!