Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha Putyinnal álmodtam?

Mit jelent ha Putyinnal álmodtam?

Figyelt kérdés

Iskolás voltam és ő lett az új tanárunk.Mindenki parázott tőle.Az első nap keresett valami papírt,amit nem tudta hova tett.Mindenki azt kereste teljesen betojva.Már rég vége volt a tanításnak,de nem mertem hazamenni míg meg nincs az a papír.

Az órákon meg nagyon kimért volt,kb. meg se szólalt, csak amolyan tekintélyt parancsolóan ült...mint aki karót nyelt.Annyit mondott hogy csináljuk csak amit csinálunk, ő nem avatkozik bele.

Az egyik órára viszont kérdésekkel készült...de ilyenek voltak hogy "hogy vagy", és hogy "ő mi céllal van itt köztünk, miért került ide tanárnak?"

Engem amúgy csípett...én voltam az egyik kedvence :)

2022. márc. 6. 08:06
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Túl sokat foglalkozzol az orosz-ukrán háboeúval ennyit jelent. A csapból is Putyin folyik.
2022. márc. 6. 08:19
 2/4 anonim válasza:
100%
Én is álmodtam már arról hogy Putyin a tanárunk 😂
2022. márc. 6. 08:57
 3/4 anonim válasza:
100%
LOL, poén lenne, ha a bukása után idejönne tanárnak az illiberális Orbánisztánba :D
2022. márc. 6. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Eskü lespanolnék vele xD
2022. márc. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!