Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Már jóideje kijártam az Általános iskolát (14 éve ) de azt álmodtam hogy a Régi iskolámban lesz egy éneklős-táncos fellépésem. Nem tudtam a szövegemet sem a táncléoéseket. Előtte egy nyakamig érő ezüstszürke kutyát tartottam magam mellett , úgy éreztem végtelenül szeretem.

2022. márc. 4. 10:52
 1/3 Grimfox ***** válasza:
100%
Teljesítési kényszer nyomása alatt állsz, de van valaki, vagy valami az életedben, ami enyhít ezen a nyomáson, vagy legalább melletted áll ilyen időkben. Ennek a valakinek, valaminek a megjelenési formája az álomban a kutya(amennyiben ugyanabban az álomban szerepeltek).
2022. márc. 4. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:
A kutyus is ugyan abban az álomban volt,csak ez visszatért álom , mármint az Általános Iskola. Elnyomó többségben , mondjuk 70%-ban valamilyen formában szerepel az Általános iskola. Pl. Volt olyan hogy A középiskolai volt osztálytársaim a régiekkel ( Általános iskolai volt osztálytarsakkal) jártak egy osztályba, ahol engem szólított fel az angol tanár de hiába próbáltam olvasni s könyvből, osszefolytak a szavak és nem tudtam elolvasni.
2022. márc. 5. 10:54
 3/3 Grimfox ***** válasza:
Akkor a teljesítési kényszer mellé neked megeshet, hogy a kudarc is párosul az iskolai vizsga, felelés szimbolikájához. Ez elég gyakori álomszimbólum. Én is rendszeresen álmodok iskoláról, bár nálam az általános, és középiskolának más jelentése van az álmaimban, mivel mindkettőhöz más benyomás tartozik, de mindkettő hasonlóan a teljesítés, kudarc, szégyen az osztály előtt, és hasonló témák köré épül. A való életben is hasonló érzelmekre, helyzetekre mutat rá az álom.
2022. márc. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!