Ez mit jelent? Nagyon felzaklatott
Egy osztálytársam meghalt nem is olyan régen. Elütötte a vonat, mert befeküdt az alá. Szóval öngyilkos lett.
Tegnap este azt álmodtam, hogy a padba ül velünk, de mindneki csodálkozott, hogy ott van velünk, suttogtak egymásnak, hogy ők is látják-e az adott személyt. Azt mondta(a már nem élő osztálytársam) , hogy nagyon sajnálja amit a bábuval tett. Ezen gondolkodtam, hogy mit jelenthet.
Agyam szüleménye lehet vagy tényleg így történhetett? (Így dolgozhatom fel a gyászt? Már nem sírok olyan rendszeresen, egyre könnyebb beszélnem róla. De sokszor keresem a suliban is és szinte a nyelvemen van, hogy hiányzik amikor a hiányzókat írja a tanár.) Mármint tényleg bánja azt a tettét? Hiszek a halál utáni életben, a reinkarnációban stb stb-ben is.
17l
Szerintem simán lehet hogy üzent.
Nekem is volt nemrég, hogy meghalt egy nekem fontos személy, én is álmodok róla. Egyszer, hogy visszajött egy kis időre még, mert el kell valamit rendeznie (meglepődtem, meg kérdeztem, hogy "de nem úgy volt hogy te meghaltál?"), meg egyszer azt is álmodtam hogy feltámadt. Szerintem a gyászfolyamat része is valahol.
A bábu, szerintem itt a testére értendő. Sajnálja, amit a bábuval tett = amit a testével tett azzal hogy tönkretette, és a lélek így nem élhetett benne tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!