Mit jelent a fém bagoly?
Figyelt kérdés
Álmomban 2 darab fém bagoly dekorációt kaptam egy nőtől ( csak rudakból és egyéb tárgyakból hegesztett, de amúgy szép fém dekoráció ) a két bagoly alatt volt valami ami ajándéknak szánt az akitől a baglyokat is kaptam.
A bagoly lehet a halál és lehet a bölcsesség szimbóluma. Ezt olvastam , itt melyik érvényes? Nem élő bagoly, dekoráció.
2022. febr. 23. 10:36
1/7 anonim válasza:
A bagoly az a legtöbb esetben a bölcsesség szimbóluma. Ha viszont nem élő bagolyról, hanem egy bagolynak formált dekorációs tárgyról álmodsz, az az okoskodó hülyét jelenti.
2/7 anonim válasza:
semmit se jelent, csak egy alom volt
3/7 anonim válasza:
2 - Alom? Milyen alom, macskaalom?
6/7 anonim válasza:
Azt írtad,hogy fém , és rudak is vannak a baglzokban. Esetleg a lába között van réz? Mert az sok mindent megmagyaraz.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem segítettetek...
2022. febr. 24. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!