Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy házban vagyok és a TV szélvihart ír és azután kimentem a házból és beszálltam a kocsimba és egy ojan épülethez mentem ami mellett egy repülőtér volt. Amikor odaértem akkor ott volt az összes haverom és elkedzett esni a jégeső amiből az egyik haverom elkapott kettő jeget és földhözvágta őket, utána elmentünk egy piros, nyitott tetős garázshoz és amikor bementünk oda, akkor azt láttuk hogy sötét felhős az ég meg esik az eső és még a szél is fúj. Aztán 5 utasszállító repülő repült erre és mögöttük repült egy vadászgép is. Utána a repülők leszálltak a mellettünk lévő reptérre (egy háznyira volt tőlünk) és amikor elkezdték a leszállást, akkor kivettem a telefont a kocsimból és oda futottam levideózni őket, de a vadászgépból kikatapultálta magát a pilóta és a mellettem lévő épületre zuhant a vadászgép és a pilóta meg le ejtőernyőzött mellénk. Amikor leszált, akkor a pilóta szállt egy Cadillac-ba és az árokba hajtott. Utána 4 Audis jött oda, kiszálltak belőlük és elkezdték lőni a pilótát az összetört Cadillac-ban és mi meg lelőttük az Audisokat. Utána beszálltam a kocsimba és elhajtottam onnan és aztán felébredtem. Mit jelent ez az álom?2022. febr. 18. 19:52
2/4 anonim válasza:
Ha te ilyeneket álmodsz, nekem szerencsém van a kihalt tehenekkel....
4/4 gabesz147 válasza:
Több, háborús filmből rakta össze az agyad, jó zagyván:-), de az álmok már csak ilyenek.
Szerintem semmit nem jelent, ha nem írtad volna le, el is felejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!