Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy én meg 4 haverom driftelünk a városban, utána már utcai verseny lett belőle (a kocsikra még emlékszek, az én autóm egy régi Lamborghini Countach volt, a haverjaim kocsiai: Ford Fairlane, Chevrolet Malibu, Chevrolet Silverado és GMC Yukon). Utána a rendőrök észrevettek minket és elkezdtek üldözni minket. Mi szétváltunk, de az összes rendőr engem üldözött (négyen voltak a rendőrök Az egyik rendőrautó egy Chevrolet Impala volt, a másik egy Hudson Hornet volt és még volt 2 rendőrbusz). Én lementem az autópálya felé az erdőn át egy földúton de közben utólért a 2 rendőrbusz meg a Hudson Hornet rendőrautó is, ezért amikor vége lett a szalagkorlátnak, akkor bekékeztem és lementem az árokba és a rendőrautók meg nem fékeztek időben és az egyik rendőrbusz felakadt a szalagkorlátra, a másik pedig az árokba borult és a Hudson Hornet rendőrautó pedig nekiment az egyik rendőrbusznak és felborult. Aztán meg a Chevrolet Impala rendőrautó is utólért engem, de én akkor drifteltem és a rendőrautó nekiment az egyik rendőrbusznak de folytatta az üldözést. Uténa én belöktem az árokba, de még így is folytatta az üldözést. Aztán neki akartam lökni egy fának, de én is kicsúsztam és a rendőrautó egy fának ment, én pedig az árokba hajtottam. De a rendőrautó még így is folytatta az üldözést és amikor a városba visszaértünk, akkor az egyik kereszteződésnél az egyik haverom véletlen behajtott elém a GMCvel és én nekiütköztem, de a rendőrautó meg nekiütközött a másik haverom Chevrolet Silveradojának. Utána mi futva akartunk tovább menekülni (mert összetörtek a kocsiaink) de közben a Chevrolet Malibus haverom és a Fordos haverom sikeresen elmenekült a rendőrök elől, de nekünk nem sikerült és amikor utólért minket a rendőr akkor letartóztatott minket és akkor felébredtem. Mit jelent ez az álom?

2022. febr. 12. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:
59%
A jövő jelent meg az álomban. Egy olyan jövő, ahol az emberek agyonhajszoltak lesznek, állandó versenyben kell éljenek, mindig többet és többet kell produkálniuk, különben lecsap rájuk az állami karhatalom. De az se lesz jó, ha egyesek a korlátok, a szigorú szabályok alól kibújva igyekeznek karriert építeni, mert akkor még durvábban kerülnek szembe a rend őreivel, akik üldözni fogják a sikeres embereket, akik elértek valamit az életben. Kemény idők jönnek, letartóztatások letartóztatásokat érnek és a menekülés sem jelent megoldást semmire. Egyedül az összefogással, az összetartással lehet sikeresen felvenni a harcot az állammal szemben, mert a magányos harcosokat könnyen levadásszák.
2022. febr. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!