Miért álmodtam, hogy részt veszek egy idegen pár esküvőjén?
Sziasztok
Azért írok ide, hátha valaki jártas az álomfejtésben és tud nekem segíteni,mert a neten nem igazán találtam meg a pontos választ.
Azt álmodtam, hogy részt veszek egy idegen pár esküvőjén. Az esküvő nem volt vidám. Az első helyre ahova mentünk összegyűlni, hogy mulassunk nem volt lefoglalva (nem igazi étterem volt, az valódi szomszédom kertje), ezért elmentünk egy játszótér féleséghez; volt hinta, rengeteg pad, szóval elfértünk. A menyasszonynak lett valami a ruhájával. 2 férfi, aki számomra idegen velük elmentünk valahova, hogy meglepjük a párt valamivel. Fontos szerepünk volt az esküvőn. Az esküvőn részt vett (az igazi) barátnőm édesanyja és az egyik volt osztálytársam.
Szóval az álom ennyi, soha nem szoktam ilyen részletesen emlékezni az álmaimra, főleg nem sokáig, és ezt még reggel álmodtam, még mindig emlékszem.
Mit jelenthet ez az álom?
Köszönöm ha segítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!