Mit jelent az álmom?
Egy nyaralóban voltam a családommal, barátokkal, párommal. Hosszú , emeletes házak , nagy zőld placc , hatalmas víz , mint a tenger. Feltűnt egy férfi. Magas , izmos , szőke , gyönyörű férfi volt , ismerem , de nem tudom honnan , nem tudom a nevét , viszont korábbi álmaimban egyszer még láttam őt, fiatalabb voltam 3-4 évvel ; akkor ő is fiatalabb volt. Úgy éreztem abban a pillanatban hogy szerelmes vagyok , hogy a világ minden kincsét is oda adnám érte. Írt nekem Massengeren amikor felkeltem, a párom otthagytam és elmentem a szomszéd nyaralóba a férfihoz. Beszélgettünk , nevettünk , megcsókoltam és úgy éreztem sosem voltam ilyen szerelmes.visszamentem a szobába ahol a párom volt. Aztán napoknak tűnő beszélgetés után úgy döntöttem hogy hagyom a férfit , azt mondtam neki nagyon kívánom, szerelmes lettem a hangjába, a szemeibe , a mosolyába ..de nekem van egy szerelmem. Ezek után hajózni mentem egy barátnőmmel aki velünk nyaralt , a férfi jött utánunk, azt mondta harcol értem, szerelmes. Mondtam neki hogy nem lehet , de ő csak mosolygott. Hirtelen hányingerem lett és felkeltem arra hogy fuldoklom, majdnem hánytam.
Mit jelent ez ? Furcsa érzések kavarognak bennem , nem ismerek ilyen férfit , összesen kétszer láttam az álmaimban, mégis mintha ezer éve ismerném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!