Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a álmom?

Mit jelent ez a álmom?

Figyelt kérdés

Elég érdekes álmom volt, nem tagadom.

Az volt benne, férfiként örködtem egy női börtönben. Egy nap egy rabnő késsel fenyegetett, mert valamit akart elvenni tőlem, erre az MG42-sel rá céloztam, majd kibiztosítottam, és rászóltam hogy áljon le. Nem ált le, lőttem. Erre konkrétan az MG42 lövéskor letépte a nyakánál a fejét, és kb 3 perc után találták meg a feje maradványait a rabnőnek. A többi rabnő sírt, remegett. Ezután arra emlékszem hogy ha megláttak a rabnők fel voltak arra készülve, hogy a fegyverem letépi a testrészeiket, ha meg mernek támadni. Még kb 4 rabnő próbált megtámadni, majd a rabnők ezek után, nem mertek megtámadni.

Mit jelenthet?

Hozzá teszem, egyébbként brutálisan tudok félni a nőktől.

2022. jan. 12. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy sok volt a thriller/akció film az este:)
2022. jan. 23. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek szerint fiatal srác vagy. Az, hogy börtönőr vagy egy női börtönben az elfojtott érzéseidet, a vágyaidat jelképezi. Félsz a nőktől, de nem vagy meleg. Az, hogy fegyverrel lövöldözöl, és a női raboknak leszeded vele a testrészeit, mutatja, hogy nem is akarod, hogy valamelyik rejtett érzésed eláruljon téged. Van benned egyfajta hímsovinizmus is, valld be: ezt jelképezi, hogy a rabok sírnak az álmodban. Ez a hímsovinizmusod pedig épp a nőktől való félelmedből fakad. Az, hogy még négyen akarnak megtámadni, jelentheti azt, hogy kb,. ennyi lány szeretne vagy szeretett volna járni veled
2022. jan. 24. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!