Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban egy olyan épületet...

Álmomban egy olyan épületet látni, ahol sosem jártam még, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a kedvenc olasz városomban voltam, Caorléban, és onnan mentem valahová, egyszer csak az út mellett egy görög stílusú épületet láttam meg, ami gyönyörű volt, teljesen elvarázsolt. Talán egy hotel lehetett, hófehér volt, szinteltolásos lakrészekkel, és az épület tetején lépten-nyomon fiatal angyalka szobrokkal. Az épület mögött tenger volt, annyira szép volt, ha létező hely lenne, megnézném nagyon. :) Nem találtam ilyen helyet, igaz még nem sok helyen jártam, de ha valaki tudja hogy létezik, árulja el hogy hol. :) Ha meg nem létezik, mit jelenthet egy ilyen álom?

#álom #angyal #épület #Titokzatos város
2022. jan. 6. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nagyon foglalkoztatnak az ilyen szép helyek.
2022. jan. 6. 15:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Három éve volt egy nagyon komoly műtétem, úgy éreztem, az hogy túléltem, rengeteg őrangyalnak köszönhető, mert 6 órán keresztül tartott a műtét, és több főorvos, és orvos volt bent, a végére annyira elfáradtak, hogy haza kellett menniük. A műtét után nagyon gyenge voltam, és akkor néha fényt láttam, és más furcsaságot, olyan volt mintha láttam volna egy kis részt, hogy mi van az élet után. Persze azt mondják, hogy a mélyaltatás is okozhat ilyeneket. De akkor is szinte csoda hogy így megúsztam. Lehet hogy tudat alatt ezért voltak mindenhol angyalok. Az épület meg szép volt, szeretem a szépet, és azt a helyet, lehet hogy keresgéltem szállást arra, még álmomban is. :)
2022. jan. 6. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!