Ha azt álmodtam hogy a pszichiátria zárt osztályán vagyok, akkor mennyi idő még mire tényleg oda kerülök?
Minél jobban beleéled magad, annál hamarabb!
Sok múlik rajtad.
Az egész történet úgy volt (amire még emlékszem) hogy egy kis szobában voltunk, és volt elöl egy nagyobb tér ahová ki lehetett menni beszélgetni, de csak azoknak akik már gyógyultabb állapotban voltak. Én szerettem kimászkálni, és néha wc-re is direkt azért mentem ki, hogy ne csak ott bent legyek de aztán egy idő után ezt is megtiltották (tehát csak fontos esetekben volt szabad kimennem). Bent volt 3 lány. Az egyik a volt barátnőm. A másik egy vékony elég fura kiállhatatlan személyiségű lány (bár nekem ő is megtetszett) és a 3. egy olyan lány aki nem volt szimpatikus, de nem is nagyon ismertem meg. A doktornőt is aki korábban kezelt minket lecserélték egy új szőke hajúra, aki nekem nagyon tetszett.
Most azon gondolkodom hogy vagy azt jelentette az álom, hogy végleg el kell engednem a volt barátnőm, és akkor bejön az életembe egy új. Nyilván a doktornő nem lehet, ezért marad kizárásos alapon a másik ismeretlen vékony, barna hajú. Vagy azt jelentette hogy újra találkozhatok a volt barátnőmmel. A volt barátnőm is szokott zárton kikötni, és ő vízöntő. Nekem pedig halak a csillagjegyem és nem voltam még zárton. Vajon akkor ezek alapján mit jelenthet ez az álom? Vagy lehet csak túlgondolom és nincs is jelentősége?
A pszichiátrián a gondozók nem bolondok!
Ne hidd, hogy 3 lánnyal fognak összezárni egy szobában, hogy válogathass közülük.
Szobád ajtaja zárva, az ablakon rácsok, azt sem fogod tudni, a szomszédban ki van hasonló körülmények között.
.
Minél jobban beleéled magad álmodba, annál hamarabb válik valóra, aztán hiába álmodod a szabadulást, abba az irányba nem műkszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!