Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Törött fog álomban?

Törött fog álomban?

Figyelt kérdés
Sziasztok az éjszaka azt álmodtam, hogy letört az egyik, ami amúgy a valóságban már nem is létező, húzott fogam. Nem vérzett nem fájt csak ott volt. Az utóbbi két hónapban sok fogorvosi kezelésen vettem részt és napi szinten gondolok a fogaimra (most is van még egy letört fogam). Lehet ennek az oka vagy halálesettel számoljak?? Sajnos szeptemberbe kihullott egy fog az álmomban amit haláleset követett rá egy hétre.

2021. dec. 22. 07:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokak szerint tényleg halált jelent, ha jól emlékszem Krúdy is ezt írja, de szerintem az álmokat nem szabad ennyire dogmatikus módon értelmezni. Valószínűleg a fogászati kezelések miatt álmodsz ilyenekkel.
2021. dec. 22. 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:
A fog az álomban valami féle vonzerőt akar megjeleníteni. Hiszen a megjelenés kulcsfontosságú szerepe a fogak. Ha törött a fog vagy esetleg, valami fele sérülés történik, az a vonzerő elvesztésétől való félelmet akarja közvetíteni. De azt mondom neked hogy az álmoknak nem mindig vannak am jelenteseik, sokáig en is azt hittem aztan megtudtam egy pár dolgot rola.
2021. dec. 23. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!