Mit jelenthet az almom?
Régen volt itt egy válaszoló, mindig olyan jól fejtegette mit miért almodhatunk, kicsit mögé próbált látni, hatha itt van még vagy vannak itt olyanok akik foglalkoznak ezzel. De barki valaszat szivesen veszem persze :)
Terhes lettem attol a sráctól akit nagyon szeretek. De almomba sem (egyebkent sem) akartam babat.
A nőgyógyász egy masik ferfi volt akivel nem lett belolunk kapcsolat, csak ismerkedtunk. Próbált lebeszelni arrol, hogy ennek a sracnak szuljek gyereket mire azt valaszoltam, hogy hat nem fog tudni az a srac rola, hogy tole van. Mire azt mondta, hogy akkor megfog engem ölni.
Par jelenettel kesobb meg ilyen zuhanós álomban felriadtam. Egy hid/lepcso szeruseg szakadt le alattam.
Nem minden álomnak van jelentése...
Az agyad sok mindent megjegyez amiről nemis hinnéd hogy később tudat alatt előjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!