Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen ezos dolgokra gondolok. A lényeg, h. azt álmodtam h nőtt egy harmadik mellbimbóm a mellem alatt, amit ugye elrejtettem a pólón alá, de aztán nőtt még egy a másik alá is, meg a kezeimre is és le akartam őket kaparni mint egy heget, de nem csináltam mert azért belekaparni egy mellbimbóba mégiscsak elég gusztustalan dolog.

Szóval egy elég érdekes álom, nem tudom miért álmodok ilyeneket. 🤭

16/L

2021. dec. 6. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ennyire foglalkoztat a téma?!

Nem tartasz kutyát vagy macskát? Igaz, hogy a végtagjaikon nincs, de a törzsükön hasonló elhelyezkedésű...

2021. dec. 6. 20:20
 2/4 Grimfox ***** válasza:

Az intim szférádat sértve érzed, úgy érzed, hogy a környezeted olyasmit láthat belőled, amit nem szeretnél. Nagy eséllyel a nőiességeddel kapcsolatos dolog.

Előfordulhat, hogy a családodon belül kényelmetlennek érzed az emberközi kapcsolatokat, kicsit tágabb személyes teret szeretnél, ha az intimitásról van szó. Ugyanez lehetséges a közösségi életben is. Például divatból sokat mutatóan öltözöl, de valójában kevesebbet szeretnél mutatni.

A mellbimbó még jelképez dolgokat az anyasággal kapcsolatban is, de így önmagában nem hinném, hogy erről lenne szó.

2021. dec. 6. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

Bimbi fétis lvl 1

De az is lehet hogy nem vagy elégedett az alakjával. Ezt nem tudhatom.

A harmadik ami az eszembe jutott egy bőrbetegség ami hasonló alakú a bimbihez. Ha nem gond nem nevezem nevén.

2021. dec. 7. 00:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Jesszumpepi!Na most ennek az elolvasása után,meg én fogok rosszakat álmodni.
2021. dec. 7. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!