Mi volt ez a álom? Mit Jelent?
Ritkán emlékszem az álmomra, de az érdekes megfigyelés. Köze nincs a valós életemhez. Az agy csak kapkod össze vissza, a milliónyi emlékképből csak kevés értelmes dolgot tudok előbogarászni. Visszatérő álom egy-egy munkahelyem ismeretlen környezettel és munkatársakkal, ismeretlen a család is az otthoni álomnál, de az utcára is csak ráfogja az elmém, hogy ott vagyok, és a valóságben meg nem is úgy néz ki. Megzagyválódik az egész a napközben látott filmnek valamilyével.
Kétszer tudtam szabályozni az álmomat. Kisgyerek korban elegem lett az üldözésből, és féléber állapotba kerülve fel tudtam gyorsítani az álombeli haladásomat. Meg is szüntek az üldözések. Később az agykontrollal ismerkedve egyszer-egyszer át tudtam menni a falakon, és repülni is tudtam. Sajnos ezek hamar megszüntek.
Szerintem tehát semmi értelmet ne keress az álomban! Örülj, hogy álmodsz, nem rosszat, és emlékszel rá. Leírhatod, ha akarod, nekem is van pár történetem. Módosítani kell valamelyest, hogy értelmes történet legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!