Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmok valóra válhatnak ?

Az álmok valóra válhatnak ?

Figyelt kérdés

Három nappal ez előtt volt egy nagyon rossz és ijesztő álmom .

Álmomban én és az egész családom temetésre készültünk, hogy kinek a temetésére az nem derült ki az álmomból, csupán annyit lehetett tudni , hogy egy olyas valaki temetésére siettünk , akit mindannyian jól ismertünk és közel állt hozzánk .

Nos ez a rossz álom , befejezetlenül ért véget , mert megszólalt a telefon , ébresztőre volt állítva .

Ekkor azt gondoltam , hogy mekkora marhaságot tud az ember össze álmodni - stb !

Csak hogy , másnap kaptuk a szomorú hírt , hogy meghalt az egyik unokatesóm apja .

Másnap pedig meghalt a szomszédunk !

Érti ezt valaki ? Van valami összefüggése a történteknek a rossz álmomhoz ? Vagy csupán ez egy ritka véletlen szerű összefüggés ?

Mindenesetre , nagyon ijesztő számomra !

Tudna nekem ere valaki adni valami magyarázatot ?

#Szomorú !
2021. okt. 22. 14:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést , ( álmommal ) ...
2021. okt. 22. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Megérzés vagy véletlen
2021. okt. 22. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem véletlen. Én is álmodtam már olyat ami pontosan ugyanúgy történt meg ahogy álmodtam. Nem pedig belemagyarázás. Az én véleményem az,hogy minden egyes történés ami történni fog,az előre meg van már valahol,már le is játszódott, és mi valami véletlen hiba vagy nem tudom minek nevezzem ezt a jelenséget,de belelátunk abba amibe elvileg nem kellene.Vagyis bármi ami valaha történni fog, előre le van programozva már.Mint egy számítógépes játék.
2021. okt. 22. 18:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Érdekes , amikor alszunk olyan mintha sebezhetőbb lenne az agyunk , vagy tágabb határok felé képes kalandozni .

Ahogyan végig gondoltam többször is az egész folyamatot , ara a következtetésre jutottam , hogy talán ez az érdekes állapot alvás közben , amikor álmodunk különféle érthetetlen történeteket , vagy történet részleteket , az emberi agy talán azért képes ilyesmire , mert amikor alszunk , akkor ahogyan az utolsó hozzászóló is írta , mint egy számítógép ( alvó , vagy nyugalmi állapotban , üzemmódba ) van kapcsolva , vagy is tehermentesítve van és ezért ilyenkor teljes kapacitással tudunk elkalandozni egy teljesen más irányba .

Elképzelhető , hogy ezért vagyunk képesek olyan ingereket érzékelni , amit éber állapotban észre sem veszünk . Olyan lehet ez a képesség , mint pl : a látnokság , álmodunk valamit , ami még nem történt meg , ám hamarosan megfog történni , ami pedig tényleg olyan , mintha az életünkben minden ember számára , előre meg lenne írva a forgató könyv , hogy mindenki élhessen a saját szereposztása szerint , még egyszer csak véget nem ér a történet s vele együtt az életbeni szerepünk .

Ez azért nagyon érdekes .

Szívesen olvasnám egy szakember véleményét is mind erről .

2021. okt. 22. 23:14
 5/6 anonim válasza:
Hàt igen ès ehez jönek a dezsavù èrzèsek is bocsi nem tudom hogy ìrjàk. De igen van ilyen vagy maga az àlom vàlik valora vagy a jelentèse volt bene nekem is rèszem
2021. nov. 20. 04:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen nagyon érdekes minden estre , bár így hogy amikor az ember temetésről álmodik , majd 1-2 napra rá megtörténik a valóságban is a tragédia , az rémisztő !

De volt mikor még nagyon fiatalon azt álmodtam , hogy sétálok egy gyönyörű napos és színes erdőben , majd hátra nézek és ott integet egy szép lány , aki szalad felém és kiabál , hogy várj meg .

Majd néhány nappal később , tényleg sétáltam az erdőben és valóban egy lány hangjára lettem figyelmes , aki kiabált s integetett felém , hogy várjam meg .

Persze ezt a lányt jól ismertem , majd belé is szerettem később , ám ez a szerelem csak egyoldalú volt , ezért 3 éven át való udvarlás után , elfogyott a türelmem s az egésznek az értelme is .

2021. nov. 20. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!