Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
3 hónapja meghalt a mamám.
Most először álmodtam vele, viszont nem jót .
Egy ajtóban álltunk, és hirtelen feketévé változott a szeme ,majd megfogta a nyakam (pontosabban az állam alatt ) és nyomta egy ujjával felfelé így a fejemet ..
( én hiszek ebben, mert papámmal is álmodtam, és tudom hogy az megtörtént mert történtek akkor változások is a lakásban, amiről én nemtudtam és úgy álmodtam meg ,hogy már másképp van berendezve az a szoba ..)
Kérlek, ha hülyeséget írnál inkább ne is írj semmit ,én is csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hátha jelenthet valamit ..
Ne hántsuk egymást!
20/L
2021. okt. 16. 20:27
1/6 A kérdező kommentje:
Bántsuk* …
2021. okt. 16. 20:28
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy egyszerű rémálom. Nekem is volt már ilyesmi, egy volt tanárommal, hogy elkezdett felém jönni ilyen fekete ruhában, 3x nagyobb volt mint én, és mindent eltaposott ami az útjába került. Jelentése talán annyi lehet hogy hiányzik a mamád és ezért megjelent az álmodban is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🙂
2021. okt. 17. 18:25
4/6 anonim válasza:
Milyen volt a mamáddal a kapcsolatod?
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon messze lakott tőlem ,majdnem 500km-re .. Nem nagyon tartottuk a kapcsolatot ….
2021. okt. 18. 15:33
6/6 anonim válasza:
Erre akkor nem nagyon tudok mit mondani. Azért kérdeztem, mert, általában, ha egy hozzánk közelálló szerettünket veszítjük el, akkor van ilyen, hogy vele álmodunk, bár akkor sem ilyen horrorisztikus dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!